Site icon Рибка Боровицька

«Спритний карась» (смажений в соусі)

«Шустрый карась» (жаренный в соусе)

Щоб приготувати цю закуску, потрібно взяти:

Особливості приготування

Рибу потрібно очистити і добре вимити під холодною водою. Тушки після цього солять, перчать і приправляють спеціями. Також не варто забувати про надрізи, які слід зробити для кращої прожарювання.

Цибулю, нарізану кільцями, слід смажити до прозорості, а ось морквину до тих пір, поки вона не стане м’якою. Після цього овочі викладаємо на паперовий рушник, усуваючи зайвий жир. Далі в кожну рибину кладемо по 2-3 кільця цибулі і моркви. Фаршировані карасі потрібно обваляти в борошні і обсмажити з обох боків до готовності.

Далі потрібно приготувати соус. У мисці необхідно розтопити вершкове масло і змішати його з зеленню. Суміш потрібно довести до кипіння і відразу ж вимкнути. Приготовану рибу викладаємо на тарілку і поливаємо соусом.

Exit mobile version