Site icon Рибка Боровицька

Сом, запечений в духовці з цибулею і помідорами

Сом, запеченный в духовке с луком и помидорами

Інгредієнти, які знадобляться для приготування страви:

Для початку потрібно підготувати рибу: промити і вийняти з неї всі тельбухи. Тушку порізати на шматки, деко змастити олією і викласти на нього рибу. Цибулину потрібно нарізати тонкими півкільцями і посипати страву. Солодкий і гострий кетчуп змішати в одній ємності і трошки додати води, такою сумішшю полити рибу з цибулею.

Помідори необхідно нарізати кільцями, також подрібнити зелень. Нарізані помідори слід укласти на сома, після чого страву можна ставити в розігріту духовку (180°С) на 40 хвилин.

Готова закуска подається на стіл в гарячому вигляді, при цьому прикрасити її потрібно рубаною зеленню.

Exit mobile version