Site icon Рибка Боровицька

Шніцель з чехоні

Шницель из чехони

Для приготування страви знадобиться:

Для панірування візьміть:

Спосіб приготування

Для початку потрібно вимити чехонь, а потім вийняти всі її нутрощі, щоб залишилися два філе, з’єднаних між собою в області спинки. Після чого промити і висушити їх. Половинки філе зовнішньої частиною треба укласти в борошно, яке попередньо змішують з сіллю. Внутрішню частину обробляють перцем, присипаючи подрібненої сіллю.

Далі необхідно скласти половинки філе і обваляти в борошні. Перед смаженням шніцелі часто змочують сумішшю з молока і яйця, потім потрібно обваляти в борошні і починати смажити. Риба обсмажується до рум’яної скоринки з обох сторін. Для цього береться добре розпечена сковорідка і велика кількість жиру, оскільки в іншому випадку шніцель просто розвалиться.

Exit mobile version