Site icon Рибка Боровицька

Щука смажена в сметані

Щука жареная в сметане

Для приготування знадобляться:

Очищену рибину потрібно розділити на філе, які розрізають на невеликі шматочки. На м’ясо слід видавити сік з лимона, натерти його спеціями і сіллю, після чого дати йому час промаринуватися (близько півгодини). Цибулю і лимон, з якого вичавили сік для маринаду, нарізаємо кільцями.

На сковороду треба влити олію і обсмажити філе з обох боків до рум’яного виду на сильному вогні. Потім зверху викласти на них лимон і цибулю. Тушкувати 5 хвилин, далі додати сметану. Закривши кришкою, довести страву до кипіння і зменшити вогонь. Після цього готувати рибку потрібно ще 20-30 хвилин.

Exit mobile version