Site icon Рибка Боровицька

Шашлик із сома

Шашлык из сома

Це дуже простий рецепт, при цьому страва вийде дуже смачною і ніжною. Основними інгредієнтами є:

Рибину необхідно промити і видалити з неї нутрощі, після чого розрізати на порційні шматки. При цьому хвіст і голову теж потрібно відкинути. Середні шматочки необхідно розрізати ще на кілька частин.

У глибокій ємності соєвий соус слід змішати з олією, додати гірчицю і сіль. У миску потрібно викласти рибу і добре перемішати. Маринуватися їй належить близько 2 годин в прохолодному місці.

Промариновані шматочки нанизують на шампур або дерев’яні шпажки, після чого викладають у форму, змащену маслом. Страву запікають у духовці при температурі 200ºС до 25 хвилин.

Готовий рибний шашлик подають із зеленню і свіжими овочами, також не слід забувати про соус.

Exit mobile version