Site icon Рибка Боровицька

Салат з окуня з овочами

Салат из окуня с овощами

Необхідні продукти:

Для салату слід запекти рибку, а моркву, яйце і картоплю відварити. Очищену цибулю нарізати великими шматочками. Щоб вона не була гіркою, її слід залити оцтом з окропом на 15 хвилин, тоді вся гіркота піде.

Зварені овочі потрібно нарізати кубиками і додати до них соняшникову олію і соєвий соус (1 ч. ложку), добре перемішуючи.

Рибу слід розібрати на шматки і видалити всі кістки, змішати з майонезом. Дістати цибулю і промити її, а огірок нарізати невеликими кубиками. Далі всі інгредієнти необхідно з’єднати, посолити і перемішати. Прикрасити салат можна зеленню або яйцем.

Exit mobile version