Site icon Рибка Боровицька

Плітка, запечена в духовці

Плотва, запеченная в духовке

Для приготування страви знадобиться:

Як приготувати?

Випатрану і вимиту плотву слід нарізати невеликими порційними шматками. На підготовлену рибку треба видавити лимонний сік, добре приправити спеціями і дати деякий час промаринуватися.

Картоплю слід нарізати невеликими кубиками, а цибулю – півкільцями. Форму змащуємо олією, а далі викладаємо посолену картопля, зверху – шматочки плітки, які посипаємо цибулею. Далі страву заливаємо 400г сметани і запікаємо 30 хвилин в духовці при температурі 170ºС. По закінченню зазначеного часу закуску потрібно посипати натертим сиром і випікати ще 10 хвилин.

Exit mobile version