Site icon Рибка Боровицька

Окунь в розсолі

Окунь в рассоле

Для приготування закуски необхідно приготувати:

Рибини слід випатрати і вимити. Необхідно взяти решітку і встановити над жаром з вугілля деревини. На таку конструкцію треба викласти рибу, попередньо змащену олією і посолену.

Готувати окунів потрібно до тих пір, поки не утвориться з усіх боків рум’яна кірочка. Після цього зняти їх з решітки і очистити від горілих кірочок, а також скласти в ємність. На цьому етапі до риби додають гострий стручковий перець. Страву в каструлі необхідно залити солоною кип’яченою водою (на 3 склянки окропу взяти 10 г солі) і знову довести до кипіння.

Закуска подається на стіл в розсолі, при цьому як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Exit mobile version