Site icon Рибка Боровицька

Окунь тушкований з картоплею і салом

Окунь тушеный с картофелем и салом

Інгредієнти для приготування страви:

Рибку для початку потрібно обробити і промити. Відрізані голови відварити, щоб вийшов бульйон. 6 картоплин зварити і нарізати невеликими кубиками. Після чого в глибоку каструлю потрібно викласти шарами всі підготовлені для страви компоненти: картоплю, окуні, які змащуються сметаною, присипати нарізаною цибулею, поперчити і посолити, кинути лавровий лист. Далі – обкласти блюдо дрібно нарізаними шматочками сала. За таким принципом можна повторити послідовність шарів кілька разів.

Закуска заливається звареним бульйоном і відправляється в духовку. Тушкується блюдо до повного розм’якшення кісток риби. Особливо для такого рецепта підійдуть дрібні особини, в результаті приготування яких можна їсти цілком.

Exit mobile version