Site icon Рибка Боровицька

Маринований синець

Маринованный синец

Що знадобиться:

Вимитий і очищений синець слід нарізати середніми підківками. Далі можна приготувати маринад. Сіль, оцет і всі приправи додаються в кип’ячену воду (2 л), після чого її слід знову довести до кипіння.

Важливо добре охолодити рідину, оскільки в іншому випадку рибка стане як варена. Охолодженим розсолом потрібно повністю залити синець, накрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 10-12 годин.

По закінченню зазначеного часу рибу слід перекласти в іншу ємність, зверху присипати цибулею, порізаною кільцями, а також полити олією. Необхідно дати просочитися делікатесу ще 10-15 мнуть і можна подавати на стіл.

Exit mobile version