Продукти, які знадобляться для приготування рибної закуски:
- Лящ (1 кг);
- Цибуля – 2 шт .;
- Квашена капуста;
- Твердий сир;
- Вершкове масло;
- Спеції;
- Сметанний соус.
Етапи приготування
Підготувати рибу: очистити і промити в холодній воді тушку. Нарізати дрібно цибулю і змішати її з квашеною капустою, додати сіль і перець. У каструлі на вершковому маслі обсмажити до готовності капусту з цибулею.
Приготовленою начинкою слід наповнити черевце риби і зашити його. Потім ляща потрібно перекласти у форму, залити його соусом і посипати натертим сиром. Випікати закуску треба в добре розігрітій духовці до повної готовності, поки не утвориться рум’яна кірочка. Подається страва в гарячому вигляді.