Site icon Рибка Боровицька

Листкова чехонь

Слоеная чехонь

Для приготування такої оригінальної страви нам знадобляться такі інгредієнти:

Як готувати?

Перший етап приготування – відварювання рибки у воді (20 хв). Також відварити треба яйця і моркву. Очищені і нарізані кружальцями баклажани, які попередньо просолили, потрібно обсмажити з двох сторін. Готові яйця натерти на тертці, відокремивши білок від жовтка. Те ж саме робимо і з морквою.

Відварену чехонь треба акуратно відокремити від шкіри і кісточок та нарізати невеликими пластинами. Формувати закуску необхідно в зручній круглої тарілці, на дно якої першими викладають білки, потім – шар баклажанів, риба, терта морквина, жовтки і знову шматочки чехоні.

Розтоплений желатин виливають в практично готову закуску, прикрашаючи її зеленню і дольками лимона. Для повної готовності холодець поміщають на 30 хвилин в холодильник.

Exit mobile version