Site icon Рибка Боровицька

Котлети з чехоні

Котлеты из чехони

Незважаючи на те, що чехоня – це вид досить кістлявої риби, з неї виходять дивовижного смаку котлети. Щоб приготувати такий кулінарний шедевр, знадобляться наступні продукти:

Цибулю треба натерти на середній тертці, щоб її смак і запах не переважав у фарші. Рибний фарш слід посолити і поперчити за смаком, додати яйця, борошно і майонез. Отриману масу добре перемішують і вже після цього додають в неї натерту цибулю. Далі треба сформувати котлети і обсмажувати їх по обидва боки на великому вогні на сковороді протягом декількох хвилин. Після це зменшити вогонь і тушкувати їх ще близько 15 хвилин.[/vc_column_text]

Exit mobile version