Site icon Рибка Боровицька

Короп, запечений з медом

Карп, запеченный с медом

Необхідні інгредієнти:

Потрібно почистити, вимити і висушити рибину, після чого зробити хрестоподібні надрізи на риб’ячій тушці. Внутрішню і зовнішню частини треба натерти коропа коріандром, сіллю і перцем. Нарізаний четвертькільцами цибулю потрібно підсмажити на вершковому маслі. Після цього додаємо в сковороду мед і соняшникову олію. На невеликому вогні потрібно дати такому соусу закипіти і вимкнути.

У форму для запікання необхідно влити трохи медової маси, викласти рибину, поливаючи соусом. Після чого залишити страву, прикриту фольгою, в розігрітій до 180°С духовці на півгодини. Далі фольгу потрібно прибрати і запікати закуску ще хвилин 5 при режимі «гриль» (220ºС). Подавати готового коропа слід в гарячому вигляді, поливши при цьому підливою, в якому він запікався.

Exit mobile version