Необхідні інгредієнти:
- 1 кг риби;
- Олія соняшникова;
- 8 ст. ложок меду;
- Соняшникова олія;
- 4 невеликі цибулини;
- Перець і сіль;
- Коріандр.
Потрібно почистити, вимити і висушити рибину, після чого зробити хрестоподібні надрізи на риб’ячій тушці. Внутрішню і зовнішню частини треба натерти коропа коріандром, сіллю і перцем. Нарізаний четвертькільцами цибулю потрібно підсмажити на вершковому маслі. Після цього додаємо в сковороду мед і соняшникову олію. На невеликому вогні потрібно дати такому соусу закипіти і вимкнути.
У форму для запікання необхідно влити трохи медової маси, викласти рибину, поливаючи соусом. Після чого залишити страву, прикриту фольгою, в розігрітій до 180°С духовці на півгодини. Далі фольгу потрібно прибрати і запікати закуску ще хвилин 5 при режимі «гриль» (220ºС). Подавати готового коропа слід в гарячому вигляді, поливши при цьому підливою, в якому він запікався.