Site icon Рибка Боровицька

Короп по-угорськи

Карп по-венгерски

Щоб приготувати таку смачну закуску, слід підготувати такі продукти:

Як готувати?

Карпа треба порізати на порційні шматки, не видаляючи при цьому ребра, хребет і шкірку. Сало порізати маленькими шматочками і наповнити ними риб’ячі тушки, після чого посипати їх сіллю і перцем.

Картоплю треба порізати і варити майже до готовності. Деко змастити маслом, викласти на нього рибку і картоплю, посипати все помідорами, солодким перцем і цибулею, попередньо нарізаними. Закуску полити маслом, яке потрібно перед цим розтопити, і відправити в духовку, розігріту до 200ºС. Запікати треба до повної готовності риби. Далі необхідно змішати сметану і борошно, після чого залити отриманою масою коропа в самому кінці запікання.

Exit mobile version