Site icon Рибка Боровицька

Короп на подушці з цибулі

Карп на луковой подушке

Основні інгредієнти:

З обох сторін випотрошеного і вимитого коропа необхідно зробити надрізи. Очищену цибулю нарізати кільцями і підсмажити на сковороді до прозорості. У мисці змішати розмарин, сіль, паприку, подрібнений часник, олію і помідор, порізаний кубиками.

Деко слід вистелити фольгою, на неї викласти цибулю і рибу. При цьому коропа потрібно обмазати отриманою сумішшю, а решту – покласти в риб’яче черево. Завернувши блюдо фольгою, відправити в духовку на півгодини (190ºС). Після закінчення зазначеного часу фольгу потрібно відкрити і підрум’янити закуску.

Exit mobile version