Основні інгредієнти:
- Рибина;
- 1 помідор;
- Часник (4 зубчики);
- Лавровий лист;
- 1 ч. ложка паприки;
- Розмарин (1 ч. ложка);
- Рослинна олія;
- 2 цибулини;
- Сіль.
З обох сторін випотрошеного і вимитого коропа необхідно зробити надрізи. Очищену цибулю нарізати кільцями і підсмажити на сковороді до прозорості. У мисці змішати розмарин, сіль, паприку, подрібнений часник, олію і помідор, порізаний кубиками.
Деко слід вистелити фольгою, на неї викласти цибулю і рибу. При цьому коропа потрібно обмазати отриманою сумішшю, а решту – покласти в риб’яче черево. Завернувши блюдо фольгою, відправити в духовку на півгодини (190ºС). Після закінчення зазначеного часу фольгу потрібно відкрити і підрум’янити закуску.