Site icon Рибка Боровицька

Карась під соусом

Карась под соусом

Для приготування страви потрібно підготувати:

Як приготувати?

Для початку потрібно очистити карасі, вимити їх і зробити невеликі надрізи на спинці, щоб дрібні кістки краще змогли пропектися. Тушки скласти в глибоку миску, додати сіль, перець, різні спеції за смаком, після чого дати час їм просочитися. За цей час можна приготувати соус: змішати сметану з зеленню та спеціями. Приготовленої сумішшю потім слід полити рибку.

Деко змащують маслом і викладають на нього карасі. Зверху посипають цибулею, порізаною півкільцями. Блюдо запікаємо 20 хвилин в розігрітій духовці. Така гаряча закуска стане відмінним доповненням будь-якого святкового столу. А приготування її займе не більше 1 години.

Exit mobile version