Site icon Рибка Боровицька

Філе окуня, запечене з сиром

Филе окуня, запеченное с сыром

Це дуже смачна страва, яку можна приготувати досить просто. При цьому дана закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Щоб її приготувати, треба підготувати такі інгредієнти:

Приготування рибного делікатесу не займе багато часу. Філе слід вимити і висушити, після чого добре посолити. Далі тушки порізати на порції. Твердий сир слід нарізати не дуже грубими скибочками, а помідори – кільцями.

Деко змастити соняшниковою олією і викласти на нього рибку. На кожне філе зверху слід покласти шматочок сиру і кружечок помідора. Духовку розігріти до 180°С і відправити туди закуску на 15-20 хвилин до повної готовності риби. Прикрасити зеленню.

Exit mobile version