Site icon Рибка Боровицька

Фарширована щука

Фаршированная щука

Щоб приготувати страву, будуть потрібні:

Необхідно почистити рибу, не розрізаючи її черева. Далі потрібно акуратно зняти шкіру від голови до хвоста. Під час такого процесу м’ясо найкраще підрізати гострим ножем. Хребетну кістку потрібно перебити, щоб не відпав хвіст. Рибну шкіру поки що можна відкласти.

М’ясо треба відділити від кісточок, а хліб замочити в холодній воді, після чого віджати. Рибку, багет і цибулю (1 шт.) пропустити через м’ясорубку і добре перемішати. Не варто забувати про сіль і спеції, які потрібно додати у фарш. Приготовленої сумішшю можна наповнювати шкіру щуки.

Моркву нарізаємо кружечками, а цибулю – товстими кільцями. Найкраще готувати страву в пароварці. На її грати потрібно викласти нарізані овочі, голову рибини, лавровий лист, горошини перцю і саму тушку. При інтенсивному кипінні закуска готується близько півгодини. Готову і охолоджені рибку ріжуть на порції і подають на стіл.

Exit mobile version