Site icon Рибка Боровицька

Борщ з карасями

Борщ с карасями

Для приготування такого оригінального борщу знадобляться продукти:

Для початку борщ вариться з грибів, маслин, також потрібно додати лавровий лист. Потім додається капуста і буряк, попередньо нарізані. Після чого такий бульйон слід продовжувати варити на невеликому вогні.

Нарізану цибулю треба обсмажити на сковороді, всипати в нього борошно і пасерувати кілька хвилин. Таку зажарку виливаємо в борщ і додаємо чайну ложку оцту.

Панірований в борошні карась обсмажується з двох боків до рум’яного виду і додається в борщ за кілька хвилин до закінчення варіння. Подаючи на стіл, борщ в тарілці посипається подрібненим кропом і додається ложка сметани.

Exit mobile version