Site icon Рибка Боровицька

Бички, запечені з овочами

Бычки, запеченные с овощами

Щоб запекти рибу з овочами, потрібно підготувати наступну продукцію:

Очищену і помиту рибку слід посипати спеціями, поперчити і посолити. Перед цим можна філірувати бички, тоді тушки будуть без кісток. Панірувальні сухарі потрібні для того, щоб обваляти в них продукцію. Після цього її слід викласти на підготовлене деко, яке змащують попередньо олією, і запікати 10 хвилин в прогрітій духовці.

Тим часом можна підготувати іншу частину страви. Моркву необхідно натерти на крупній тертці, а цибулю порізати невеликими кубиками. Після цього моркву і цибулю обсмажити. До овочів потрібно влити трохи води і тушкувати, накривши кришкою. Далі через 5 хвилин до овочів додають томатну пасту. Після цього продовжити тушкувати до готовності моркви, додаючи спеції. Важливо врахувати, що в кінці повинно залишитися трохи рідини, а якщо вона відсутня, то слід долити води.

На дно форми необхідно викласти шар тушкованих овочів, другий шар – це риба, яку зверху прикривають овочами, що залишились. Після цього блюдо відправляють в духовку на 20 хвилин.

Exit mobile version