Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Жерех, запечений у фользі

Жерех, запеченный в фольге

Продукти, які знадобляться для приготування страви:

  • Жерех;
  • Майонез;
  • Спеції та сіль;
  • Лимонний сік;
  • Половина лимона;
  • Фольга.

Це дуже простий рецепт, який під силу кожній господині. Очищену і вимиту рибину потрібно викласти на фольгу. При необхідності фольгу можна використовувати в два шари. Після цього жерех і з внутрішньої сторони, і з зовнішньої слід посолити і приправити спеціями, потім полити рясно майонезом, щоб він змішався з використовуваними спеціями.

Тушки потрібно скропити лимонним соком, а от всередину рибини покласти часточки лимона. Продукт загортаємо після цього в фольгу, укладаємо на деко і залишаємо в духовці на 40 хвилин. При цьому півгодини – випікати при температурі 200ºС, а останні 10 хвилин – при 180 ° С. Готову страву подають із овочевим гарніром або салатом.