Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Запечене філе карася

Запеченное филе карася

Для приготування делікатесу знадобиться:

  • 1 кг риби;
  • 3 лимона;
  • 3 зубчики часнику;
  • Перець;
  • Сіль;
  • Рослинна олія (4 ст. ложки).

Очищену рибу вимити і усунути голову, потім акуратно відокремити філе. Після цього порізати дрібно цибулю і обсмажити на сковороді. Часник треба теж подрібнити і додати до філе в глибоку ємність, видавивши туди ж і лимон. Добре посолити і поперчити, а далі дати промаринуватися філе 20 хвилин.

Деко застелити фольгою і викласти на нього половину філе, окропивши олією. На рибу викласти обсмажену цибулю, яку потрібно накрити другою частиною тушок, щоб вона опинилася всередині. Блюдо накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку на півгодини (175ºС). Після цього знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 хвилин. Готовий карась подається з лимоном і овочевим салатом.