Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Судак з овочами

Судак с овощами

Для приготування страви знадобляться:

  • Риба (3 шт.);
  • Кріп і петрушка;
  • 2 кабачка;
  • Часник (2 зубчики);
  • 3 помідори;
  • Борошно;
  • Цибуля;
  • Олія оливкова;
  • Сіль і перець.

Очищені і вимиті тушки слід натерти сіллю і перцем. Всі овочі і зелень необхідно дрібно нарізати. Рибу, нарізану порційними шматками, паніруємо в борошні й обсмажуємо з усіх боків до повної готовності. При цьому необхідно влити в сковороду трохи води і накрити кришкою на хвилин 5.

Далі смажимо цибулю, в процесі додаючи до нього і кабачки. Наступним інгредієнтом, який додається в сковороду, є помідори. Овочі потрібно тушкувати 5 хвилин. В кінці до овочів додається часник і рубана зелень. Готову рибку і овочеве рагу потрібно викласти на тарілку, полити оливковою олією і прикрасити зеленню, яка залишилася.