Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Судак в морквяному кожусі

Судак в морковном тулупе

Необхідні продукти:

  • 1,5-2 кг риби;
  • Оливкова олія;
  • Морква;
  • Цибуля;
  • Чорний перець і сіль;
  • Кетчуп.

Що робити?

Очищену рибину нарізають невеликими порційними шматками, після чого перчать і солять її. М’ясо потрібно обсмажити на оливковій олії. Морквину слід натерти на крупній тертці і теж обсмажити практично до готовності. Очищену цибулю потрібно дрібно нарізати, частину якої слід посмажити.

Далі необхідно взяти каструлю і вистелити сиру цибулю на її дно, полити її олією (оливковою). Потім викладають рибку, смажену цибулю, моркву і поливаємо кетчупом. Накривши блюдо кришкою, на невеликому вогні тушкувати його потрібно близько півгодини.