Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Шніцель з чехоні

Шницель из чехони

Для приготування страви знадобиться:

  • 1 кг рибки;
  • Свіжа зелена цибуля;
  • 3-4 ст. л. зеленого кропу (попередньо подрібненого);

Для панірування візьміть:

  • Яйце (1-2 шт.);
  • Півсклянки борошна;
  • ¼ склянки молока;
  • Перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування

Для початку потрібно вимити чехонь, а потім вийняти всі її нутрощі, щоб залишилися два філе, з’єднаних між собою в області спинки. Після чого промити і висушити їх. Половинки філе зовнішньої частиною треба укласти в борошно, яке попередньо змішують з сіллю. Внутрішню частину обробляють перцем, присипаючи подрібненої сіллю.

Далі необхідно скласти половинки філе і обваляти в борошні. Перед смаженням шніцелі часто змочують сумішшю з молока і яйця, потім потрібно обваляти в борошні і починати смажити. Риба обсмажується до рум’яної скоринки з обох сторін. Для цього береться добре розпечена сковорідка і велика кількість жиру, оскільки в іншому випадку шніцель просто розвалиться.