Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Щука в томаті

Щука в томате

Що потрібно:

  • М’ясо щуки;
  • Томатна паста (близько 1 склянки);
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Цукор;
  • Сіль;
  • Вода;
  • Жир (1,5 ст. ложки).

У глибокій сковороді на жирі потрібно обсмажити цибулини, попередньо нарізані дрібними шматочками. Додати в ємність до підсмаженої цибулі цукор, сіль, томатний соус і півсклянки гарячої води. Отриману масу добре перемішати і довести до кипіння.

М’якоть рибини слід нарізати порційними шматочками, скласти в каструлю і влити приготований соус. Варити страву потрібно до повної готовності рибки на невеликому вогні. Приготовану щуку необхідно викласти на тарілку, полити соусом і прикрасити зеленню петрушки. В якості гарніру можна подати відварний рис або макарони.