Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Салат з окуня з овочами

Салат из окуня с овощами

Необхідні продукти:

  • Півкілограма риби;
  • Картопля;
  • Огірок;
  • Соняшникова олія;
  • Морквина;
  • Цибулина;
  • Майонез;
  • Куряче яйце;
  • 1 ч. ложка оцту;
  • Сіль;
  • Соєвий соус (1 ч. ложка).

Для салату слід запекти рибку, а моркву, яйце і картоплю відварити. Очищену цибулю нарізати великими шматочками. Щоб вона не була гіркою, її слід залити оцтом з окропом на 15 хвилин, тоді вся гіркота піде.

Зварені овочі потрібно нарізати кубиками і додати до них соняшникову олію і соєвий соус (1 ч. ложку), добре перемішуючи.

Рибу слід розібрати на шматки і видалити всі кістки, змішати з майонезом. Дістати цибулю і промити її, а огірок нарізати невеликими кубиками. Далі всі інгредієнти необхідно з’єднати, посолити і перемішати. Прикрасити салат можна зеленню або яйцем.