Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)
Горбуша стейк х/к

Горбуша стейк хол./копч.

З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Серед розмаїття методів приготування горбуші одним з найпопулярніших є копчення за допомогою холодного диму. Така технологія обробки рибного м’яса дозволяє максимально зберегти корисні властивості. При цьому готовий продукт виходить дуже соковитим і ніжним.

Горбуша в копченому вигляді вважається досить поживною їжею, яка містить в собі поліненасичені жирні кислоти і безліч мікроелементів. Такий склад благотворно впливає на роботу ендокринної системи, на функціонування нирок і печінки. Також продукт багатий фосфором, який допомагає зміцнити кістки і поліпшити обмін речовин. Але слід пам’ятати, що надмірне вживання копченої рибки може викликати порушення водно-сольового балансу в організмі.