Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)
Бичок тушка холодного копчення

Бичок тушка холодного копчення

З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Під час процесу копчення холодним способом бички втрачають вологу, а тушки їх відмінно підсихають. Специфічна технологія приготування сприяє тому, що шкірка рибини стає сухою, а ось жир при цьому абсолютно не втрачається. Такий делікатес володіє не тільки неперевершеним смаком, але і стійким приємним ароматом.

Копчені бички вважаються досить смачним продуктом, який особливо затребуваний в пивний сезон. Тушки, насичені корисними компонентами, дуже легко розбирати, адже хребет без проблем відділяється від філе. Зберігати рибку потрібно близько 30 діб при температурі від 0ºС до -5 º. Калорійність страви становить 114 ккал на 100 г.