Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Риба холодного копчення
Сом холодного копчения
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Бычок тушка холодного копчения
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ пласт холодного копчения с/к
вiд 63 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ пласт горячего копчения
вiд 67 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ холодного копчения 40+
вiд 62 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ холодного копчения 31-40
вiд 50 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ киперс холодного копчения
вiд 56 грн./кг. (залежить від об'єму)
Толстолобик бабочка холодного копчения
вiд 56 грн./кг. (залежить від об'єму)
Толстолобик пласт холодного копчения
вiд 105 грн./кг. (залежить від об'єму)
Толстолобик теша холодного копчения
вiд 147 грн./кг. (залежить від об'єму)
Толстолобик балык холодного копчения
вiд 165 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом пласт холодного копчения
вiд 140 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом тёша холодного копчения
вiд 170 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом балык холодного копчения
вiд 190 грн./кг. (залежить від об'єму)

Риба холодного копчення (холодне копчення риби)

Існує безліч суперечок про користь копченої риби, розібратися в цьому нелегко. Але ясно одне: популярність цього продукту, який вирізняться винятковим смаком та ароматом, не падає вже кілька років.

Холодне копчення риби – це термічна обробка сировини з використанням невисокої температури, завдяки чому в ній зберігається більше корисних речовин. Одна з основних переваг риби холодного копчення – тривалий період її зберігання, що дуже вигідно при оптовій закупівлі товару. «Рибка Боровицька» пропонує вам купити оптом якісну рибопродукцію за демократичними цінами!

Технологія холодного копчення

Риба холодного копчення виготовляється за особливою технологією за допомогою натурального диму. Часто застосовується тирса дерев листяних порід. Таким чином, сучасні виробники можуть коптити сировину без використання поліпшувачів смаку та консервантів.

Наші постачальники завжди дотримуються золотого правила: копчення базується на застосуванні лише натуральної продукції. Консервація тушок відбувається під впливом диму, який утворюється в результаті повільного згорання тирси, що виділяє леткі ароматні речовини.

Замовити оптом на нашому сайті можна копчену продукцію різних видів:

Асортимент досить різноманітний, тому кожен клієнт зможе підібрати для себе оптимальний склад оптової партії. Товстолоб балик, запропонований на сайті «Рибки Боровицької», має чудові смакові якості, які зберігаються в ідеальному вигляді протягом тривалого періоду.

Риба холодного копчення: безпечні терміни зберігання

Копчений холодним способом сом калтик може зберігатися набагато довше, ніж риба гарячого копчення. Це пояснюється бактерицидними властивостями холодного диму, що краще консервує продукт. Сіль у великій кількості та при незначній вологості продукту також є чудовим натуральним консервантом. Дотримуйтесь рекомендованого температурного режиму, й закуплена у нас продукція довгий час буде придатною до продажу.

Копчений сом (пласт) зберігається при температурі від -2 до -5ºС. Залежно від виду риби делікатес зберігається в таких умовах від 45 до 75 днів. А баличні вироби не так довго зберігають свої смакові якості, оскільки даний продукт надходить на прилавки вже з порушеною м’язової тканиною та шкірним покривом. При температурі -2ºС – -5ºС балик із сома можна зберігати від 15 до 30 діб.

Якщо ви бажаєте, щоб придбаний у нас копчений товстолоб пласт потрапив на стіл ваших покупців свіжим і смачним, створіть у своєму магазині необхідні умови для правильного зберігання та реалізації такого продукту. Адже від якості товару завжди залежить репутація торгової точки. Ми пропонуємо якісний сом балик та ще більш, ніж 10 видів х/к продукції, якая обов’язково сподобається вашим покупцям!