Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)
Сом стейк гарячого копчення

Сом стейк гарячого копчення

Вага 1 шт. - 0,25 - 0,5 кг
Умови зберігання: не вище -10 С
Термін зберігання - 15 діб
Фасовка - гофроящик по 8 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,2 г, жирів – 5,1 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 115 Ккал
від 132 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Сом стейк гарячого копчення називають делікатесом в багатьох національних кухнях Європи. Це досить популярна закуска на столах і наших співвітчизників. Ніжне м’ясо без кісток дивовижного солодкуватого присмаку вважається ще й дуже корисним.

Процес копчення дозволяє зберегти до 90% властивостей сома, тому вживати його потрібно для зміцнення здоров’я. При цьому риба – це унікальне джерело енергії. Хоча принесе користь лише помірне вживання даного делікатесу. У 100 г продукту міститься близько 115 ккал. Після копчення не залишиться і сліду від можливого запаху твані, який іноді є в сома (що залежить від його місця проживання).