Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)
Лящ потрошений гарячого копчення

Лящ потрошений гарячого копчення

Вага 1 шт. - 0,3 - 0,6 кг
Умови зберігання: не вище -10 С
Термін зберігання - 15 діб
Фасовка - гофроящик по 8 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,1 г, жирів – 4,4 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 105 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Багато гурманів вважають, що копчений лящ набагато смачніше в’яленого. Але в такому вигляді зберігається рибка менше, тому готувати її слід в необхідній кількості. Копчення гарячим способом вимагає менше витрат часу, ніж холодним, а ось термін зберігання такої продукції всього близько 5 днів. При цьому ніжне і соковите м’ясо легко відділяється від шкірки, а додавання спеціальних спецій додасть неповторний аромат.

У такій рибці міститься метіонін, який сприятливо впливає на щитовидну залозу і серцево-судинну систему. Як і інша риба, лящ містить риб’ячий жир, а також він сприяє зниженню рівня холестерину в крові. При гарячому копченні попередньо засолювати рибину не потрібно, тому всі її поживні властивості зберігаються.