Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Лещ потрошеный горячего копчения

Лящ потрошений гарячого копчення

вiд 1 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (096) 350-99-12

Багато гурманів вважають, що копчений лящ набагато смачніше в’яленого. Але в такому вигляді зберігається рибка менше, тому готувати її слід в необхідній кількості. Копчення гарячим способом вимагає менше витрат часу, ніж холодним, а ось термін зберігання такої продукції всього близько 5 днів. При цьому ніжне і соковите м’ясо легко відділяється від шкірки, а додавання спеціальних спецій додасть неповторний аромат.

У такій рибці міститься метіонін, який сприятливо впливає на щитовидну залозу і серцево-судинну систему. Як і інша риба, лящ містить риб’ячий жир, а також він сприяє зниженню рівня холестерину в крові. При гарячому копченні попередньо засолювати рибину не потрібно, тому всі її поживні властивості зберігаються.