Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)
Товстолоб охолоджений

Товстолоб охолоджений

З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

У кулінарії товстолоб використовують дуже часто, адже м’ясо його досить жирне і ніжне. При цьому існує величезна кількість способів приготування швидких і нескладних страв. Рибку можна смажити, тушкувати, варити на пару, запікати в духовці, а також маринувати, коптити і т. д. За смаковими якостями товстолоб прирівнюється до ляща, трохи поступаючись лише білому амуру.

При цьому досвідчені кухарі радять не використовувати дрібні особини, оскільки вони досить кістляві. З товстолоба можна приготувати балик дивовижного смаку, також з нього варять юшку і додають в різні салати. Рибку такого типу не рекомендується заморожувати, оскільки якість м’яса значно погіршується.

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННИЯ рибних страв