Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Плотва охлажденная 22-26 см

Плітка 22-26 см

вiд 1 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (096) 350-99-12

Плотва є досить специфічним видом риб в кулінарії, але все ж її часто використовують при приготуванні багатьох страв. М’ясо досить кістляве, а дістати абсолютно всі кісточки практично неможливо. Тому багатьох кухарів лякає цей факт. Але при грамотному приготуванні такі незручності можна усунути. При термічній обробці з високою температурою кістки пересмажуються або розм’якшуються. Також можна використовувати маринад, який також здатний зруйнувати кісточки.

Плітка в в’яленому вигляді – це популярний і улюблений продукт багатьох гурманів, який відмінно підійде до пива. При цьому слід пам’ятати, що в’ялити рибу потрібно в невеликій кількості, оскільки з часом вона втрачає смак і починає гірчити.

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННИЯ рибних страв
РЕЦЕПТИ