Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)
Плітка охолоджена 22-26 см

Плітка 22-26 см

Вага 1 шт. - 0,35 - 1 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,5 г, жирів – 2 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 88 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Плотва є досить специфічним видом риб в кулінарії, але все ж її часто використовують при приготуванні багатьох страв. М’ясо досить кістляве, а дістати абсолютно всі кісточки практично неможливо. Тому багатьох кухарів лякає цей факт. Але при грамотному приготуванні такі незручності можна усунути. При термічній обробці з високою температурою кістки пересмажуються або розм’якшуються. Також можна використовувати маринад, який також здатний зруйнувати кісточки.

Плітка в в’яленому вигляді – це популярний і улюблений продукт багатьох гурманів, який відмінно підійде до пива. При цьому слід пам’ятати, що в’ялити рибу потрібно в невеликій кількості, оскільки з часом вона втрачає смак і починає гірчити.

Рецепти приготування рибних страв
Уха из плотвы
Рецепти