Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Охолоджена риба
Чехонь охлажденная
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Толстолобик охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Судак средний охлажденный 1-1,5 кг
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Судак мелкий потрошеный 0,300-1 кг
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Судак большой 3 кг+ охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом мелкий охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом большой охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Синец охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Плотва охлажденная 22-26 см
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Плотва охлажденная 18-22 см
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Окунь охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ мелкий охлажденный
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ большой охлаждённый
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Карп охлаждённый
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Карась охлаждённый
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)

Риба охолоджена

Риба – унікальне джерело мінералів і вітамінів, корисний і затребуваний продукт, який повинен з’являтися на столі українців хоча б двічі на тиждень. У ній міститься калій, магній, фтор, цинк, мідь та інші не менш важливі елементи. Саме тому охолоджена риба в асортименті будь-якого продовольчого магазину або супермаркету – це стабільний фінансовий результат і ефективність продажу.

Особливо високо цінується свіжа риба, купити (Черкаси) її оптом можна в мережі магазинів «Рибка Боровицька». Широкий вибір продукції дозволить підібрати оптимальний варіант для оптових покупців з різними запитами.

Риба охолоджена: види рибної продукції

Річкова риба (Черкаси) – ідеальна сировина для охолодження, але більше користі, враховуючи багато характеристик, приписують продукту морського походження, тому навіть в черкаських магазинах є попит на нього. Обробка проводиться двома способами:

Другий варіант більш поширений серед багатьох сучасних виробників, адже він дозволяє прискорити процес і знизити собівартість готового продукту на виході. Тушки пересипають подрібненим льодом, який виготовляють як з прісної, так і з морської води. Для такого способу обробки використовується 75% льоду від всієї маси рибопродукції.

Технологія зберігання охолодженого продукту

Перш ніж купити рибу, приготовану одним із способів охолодження, ви повинні бути впевнені, що забезпечите продукту необхідні умови зберігання. В іншому випадку ваші покупці ризикують придбати неякісний товар, що дискредитує вас в якості продавця.

Залежно від того, за якою технологією відбувалося охолодження, рибопродукти можуть зберігатися в холодильних шафах та вітинах від 25 до 40 діб. Температура зберігання – від +2 до -2ºС. Однак в умовах торгового залу підтримується температура в межах + 2 + 4ºС. Якщо товар зберігатиметься в такому температурному режимі, реалізувати його потрібно протягом доби. Тому мілкий опт (риба) – ідеальний варіант для невеликих торгових майданчиків.

Здійснюючи замовлення охолодженого рибного продукту, зверніть увагу на зовнішній вигляд тушок: вони повинні мати рівну неушкоджену поверхню природного забарвлення. Необхідно враховувати запах м’яса, консистенцію та правильність розбирання. Адже якість продукту, який з’являється на ваших прилавках – це ваше обличчя, як продавця, та шлях до лояльності покупців.

«Рибка Боровицька»: вигідно й доступно!

ПрАТ «Рибка Боровицька» може стати надійним партнером в питаннях якісної сировини для вашого магазину. Здійснити замовлення можна безпосередньо на нашому сайті, в каталогах якого є повний асортимент. Риба охолоджена, як річкового, так і морського походження, представлена такими позиціями:

Вирішивши купити рибу в Україні оптом у нас, ви гарантовано отримаєте високу якість товару, адже весь асортимент «Рибки Боровицької» сертифікований, продукт проходить необхідний лабораторний контроль якості та повністю відповідає встановленим ТУ.

Охолоджена риба (Черкаси), яка представлена в нашому каталозі, вирощена в оптимальних умовах, тому вирізняється чудовими смаковими якостями.