Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Плітка, запечена в духовці

Плотва, запеченная в духовке

Для приготування страви знадобиться:

  • Плотва;
  • Картопля;
  • Половинка лимона;
  • Сметана;
  • Олія;
  • Твердий сир;
  • Різні спеції.

Як приготувати?

Випатрану і вимиту плотву слід нарізати невеликими порційними шматками. На підготовлену рибку треба видавити лимонний сік, добре приправити спеціями і дати деякий час промаринуватися.

Картоплю слід нарізати невеликими кубиками, а цибулю – півкільцями. Форму змащуємо олією, а далі викладаємо посолену картопля, зверху – шматочки плітки, які посипаємо цибулею. Далі страву заливаємо 400г сметани і запікаємо 30 хвилин в духовці при температурі 170ºС. По закінченню зазначеного часу закуску потрібно посипати натертим сиром і випікати ще 10 хвилин.