Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Лящ в духовці

Лещ в духовке

Щоб запекти рибу в духовці, треба підготувати такі інгредієнти:

  • Риба (1 шт.)
  • 1 лимон;
  • Рослинна олія;
  • 2 помідори;
  • Цибуля;
  • Петрушка;
  • Кріп;
  • Перець і сіль.

Підготовленого ляща потрібно добре натерти перцем і сіллю. Помідори вимити і порізати маленькими шматочками. Цибулю також подрібнити, а з лимона вичавити сік. Форму слід застелити фольгою і змастити її олією.

На фольгу треба викласти посічену зелень і частина овочів, зверху – приправлену рибку, скропити лимонним соком. Блюдо посипається помідорами і зеленню, які залишилися, і прикривається фольгою. Випікають рибну закуску півгодини до повної готовності.