Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Котлети з чехоні

Котлеты из чехони

Незважаючи на те, що чехоня – це вид досить кістлявої риби, з неї виходять дивовижного смаку котлети. Щоб приготувати такий кулінарний шедевр, знадобляться наступні продукти:

  • 0,5 кг фаршу;
  • 2 яйця;
  • 2-3 ст. ложки майонезу;
  • Борошно (2-3 ст. ложки);
  • Цибуля – 1 шт.

Цибулю треба натерти на середній тертці, щоб її смак і запах не переважав у фарші. Рибний фарш слід посолити і поперчити за смаком, додати яйця, борошно і майонез. Отриману масу добре перемішують і вже після цього додають в неї натерту цибулю. Далі треба сформувати котлети і обсмажувати їх по обидва боки на великому вогні на сковороді протягом декількох хвилин. Після це зменшити вогонь і тушкувати їх ще близько 15 хвилин.[/vc_column_text]