Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Короп на подушці з цибулі

Карп на луковой подушке

Основні інгредієнти:

  • Рибина;
  • 1 помідор;
  • Часник (4 зубчики);
  • Лавровий лист;
  • 1 ч. ложка паприки;
  • Розмарин (1 ч. ложка);
  • Рослинна олія;
  • 2 цибулини;
  • Сіль.

З обох сторін випотрошеного і вимитого коропа необхідно зробити надрізи. Очищену цибулю нарізати кільцями і підсмажити на сковороді до прозорості. У мисці змішати розмарин, сіль, паприку, подрібнений часник, олію і помідор, порізаний кубиками.

Деко слід вистелити фольгою, на неї викласти цибулю і рибу. При цьому коропа потрібно обмазати отриманою сумішшю, а решту – покласти в риб’яче черево. Завернувши блюдо фольгою, відправити в духовку на півгодини (190ºС). Після закінчення зазначеного часу фольгу потрібно відкрити і підрум’янити закуску.