Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Карась під соусом

Карась под соусом

Для приготування страви потрібно підготувати:

  • Риба (кількість її залежить від того, скільки ви плануєте порцій);
  • Сметану (200 г);
  • 2 цибулини;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • Вершкове масло.

Як приготувати?

Для початку потрібно очистити карасі, вимити їх і зробити невеликі надрізи на спинці, щоб дрібні кістки краще змогли пропектися. Тушки скласти в глибоку миску, додати сіль, перець, різні спеції за смаком, після чого дати час їм просочитися. За цей час можна приготувати соус: змішати сметану з зеленню та спеціями. Приготовленої сумішшю потім слід полити рибку.

Деко змащують маслом і викладають на нього карасі. Зверху посипають цибулею, порізаною півкільцями. Блюдо запікаємо 20 хвилин в розігрітій духовці. Така гаряча закуска стане відмінним доповненням будь-якого святкового столу. А приготування її займе не більше 1 години.