Меню
+38 (067) 439-58-09
(Час роботи: 08.00 - 17.00)

Чіпси з плітки

Чипсы из плотвы

Основними інгредієнтами страви є:

  • Плотва;
  • Борошно;
  • Олія;
  • Яйця;
  • Сіль.

Рибу потрібно очистити від луски, усунути голову і плавники, добре вимити. Далі кожну рибину необхідно посолити, панірувати в борошні і обваляти в збитому яйці.

На сковороду потрібно влити достатню кількість олії і добре розігріти ємність. У киплячу олію слід по черзі опускати тушки і смажити з усіх боків до серйозного запікання. Поверхня плітки повинна бути практично коричневого кольору, а м’ясо рівномірно прожаритися. В даному випадку кісточки риби прожарюються до такого ступеня, що стають їстівними. Рибка виходить дуже хрусткою і нагадує чіпси.

Хотите, перезвоним Вам?