Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Чіпси з плітки

Чипсы из плотвы

Основними інгредієнтами страви є:

  • Плотва;
  • Борошно;
  • Олія;
  • Яйця;
  • Сіль.

Рибу потрібно очистити від луски, усунути голову і плавники, добре вимити. Далі кожну рибину необхідно посолити, панірувати в борошні і обваляти в збитому яйці.

На сковороду потрібно влити достатню кількість олії і добре розігріти ємність. У киплячу олію слід по черзі опускати тушки і смажити з усіх боків до серйозного запікання. Поверхня плітки повинна бути практично коричневого кольору, а м’ясо рівномірно прожаритися. В даному випадку кісточки риби прожарюються до такого ступеня, що стають їстівними. Рибка виходить дуже хрусткою і нагадує чіпси.