Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Борщ з карасями

Борщ с карасями

Для приготування такого оригінального борщу знадобляться продукти:

  • 1 кг риби;
  • Буряк;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Гриби (найчастіше беруться сушені);
  • Морква;
  • Борошно;
  • Білокачанна капуста;
  • Лавровий лист;
  • Шестипроцентний оцет;
  • Сметана;
  • Маслини;
  • Зелень.

Для початку борщ вариться з грибів, маслин, також потрібно додати лавровий лист. Потім додається капуста і буряк, попередньо нарізані. Після чого такий бульйон слід продовжувати варити на невеликому вогні.

Нарізану цибулю треба обсмажити на сковороді, всипати в нього борошно і пасерувати кілька хвилин. Таку зажарку виливаємо в борщ і додаємо чайну ложку оцту.

Панірований в борошні карась обсмажується з двох боків до рум’яного виду і додається в борщ за кілька хвилин до закінчення варіння. Подаючи на стіл, борщ в тарілці посипається подрібненим кропом і додається ложка сметани.